Nozzle Spray by Lazada

baru-baru nie ika ade la beli barang kat Lazada . tapi bukanlah beli barang ika . ika tolong belikan untuk officemate . first time beli barang kat Lazada . sebelum nie ika penah la beli barang kat Groupon dan jugak Zalora . so, kali nie try dengan Lazada pulak .

 
NOZZLE SPRAY for paint zoom paint pro sprayer steel nozzle metal WITHOUT BOTTLE

 harga asal benda nie RM 95.00 . so, masa beli tu ade less 42% . dapatlah harga RM 55.00 . tapi part paling tak best bila kos penghantaran tu RM 15.00 . mahal oiii . hahahaha . disebabkan bukan barang ika, officemate nak jugak, beli je lah kan untuk dia .

tapi yang ika suka bila hari nie kitorang order, esoknya dah sampai . haritu beli dengan Groupon, lama la jugak nak boleh sampai tu . maybe sebab takde stok ke hape kan . sabar je lah tunggu . yang nie pulak kemain cepat .

barang kat Lazada nie banyak yang menarik tapi kos penghantaran tu mahal sangat kot . bagi ika la . kalau murah sikit, maybe ok . tapi kalau tak silap ika, beli RM 100 dan ke atas, free kos penghantaran . tapi takpe la kan . ade jugak pengalaman beli barang di Lazada nie .

till then,
xoxo

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com