Non-Glitterati ?

sekian lama dengan Nuffnang, baru first time status ika bertukar dari Glitterati kepada Non-Glitterati . nampaknya tak berapa nak glitter dah la ika lepas nie . hahahaha ! mula-mula login akaun Nuffnang tu, terkekut la jugak ika . apesal tiba-tiba jadi kaler hijau . sedih ? sedih la jugak tapi pasrah je lah .


sedih sedih jugak tapi masih happy sebabnya cpuv masih banyak yang 'On Going' . jangan takde cpuv langsung sudah la . bila dah jadi Non-Glitterati tu, haruslah cari punca dan jalan penyelesaiannya . bila dah tau kenapa jadi macam tu, ika cakap kat diri sendiri yang memang salah ika pon . hahaha ! so, sila kutuk diri sendiri . tapi ika dah betulkan pon salah tu . tunggu je la dia jadi Glitterati semula . 


How do I apply for the Nuffnang Glitterati club?


You do not need to apply, and will be automatically included as a Nuffnang Glitterati as long as you do NOT have any advertisements from, mentions of, or links to other ad networks originating from SEA, or any other ad networks we deem a competitors on your blog. Our crawlers will automatically include your blog in the club within 7 days.

Note that if an advertisement from, or a link to a competing network is placed on your blog at any time, our crawlers will detect it within 4 days and you will automatically be removed from the club.

seingat ika takde pon ika curang dengan mana-mana advertisement yang lain sebab ika malas nak pakai banyak iklan nie . so, just stick to Nuffnang . and yes bukan itu punca jadi Non Glitterati kat blog ika nie . puncanya sebab ika daftarkan blog ika yang satu lagi dalam satu akaun Nuffnang . blog satu lagi tu uv dia tak berapa nak umphhh lagi sebab blog baru . so, terima la padahnya ika . hahahaha !

dan sehingga saat ini, ika masih berstatus Non-Glitterati :')

till then,
xoxo
 

8 comments:

  1. CS pun ada daftarkan satu lagi blog guna akaun nuffnang yg sama gak...haritu jadi gak non-glitterati ni...tapi bila dah hantar ticket kt nuffnang, diaorang reply diaorang yg silap..so jadi glitterati balik....ce hantar ticket tgk..tanya diaorang

    ReplyDelete
    Replies
    1. ika tak hantar pon ticket tu lagi CS . wuwuwu

      Delete
  2. Saya pun pernah juga jadi macam ni. Lepas 2-3 hari, dia jadi glitterati balik.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. sabo je lah cik nor . ika baru first time :'(

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com