Non-Glitterati ?

sekian lama dengan Nuffnang, baru first time status ika bertukar dari Glitterati kepada Non-Glitterati . nampaknya tak berapa nak glitter dah la ika lepas nie . hahahaha ! mula-mula login akaun Nuffnang tu, terkekut la jugak ika . apesal tiba-tiba jadi kaler hijau . sedih ? sedih la jugak tapi pasrah je lah .


sedih sedih jugak tapi masih happy sebabnya cpuv masih banyak yang 'On Going' . jangan takde cpuv langsung sudah la . bila dah jadi Non-Glitterati tu, haruslah cari punca dan jalan penyelesaiannya . bila dah tau kenapa jadi macam tu, ika cakap kat diri sendiri yang memang salah ika pon . hahaha ! so, sila kutuk diri sendiri . tapi ika dah betulkan pon salah tu . tunggu je la dia jadi Glitterati semula . 


How do I apply for the Nuffnang Glitterati club?


You do not need to apply, and will be automatically included as a Nuffnang Glitterati as long as you do NOT have any advertisements from, mentions of, or links to other ad networks originating from SEA, or any other ad networks we deem a competitors on your blog. Our crawlers will automatically include your blog in the club within 7 days.

Note that if an advertisement from, or a link to a competing network is placed on your blog at any time, our crawlers will detect it within 4 days and you will automatically be removed from the club.

seingat ika takde pon ika curang dengan mana-mana advertisement yang lain sebab ika malas nak pakai banyak iklan nie . so, just stick to Nuffnang . and yes bukan itu punca jadi Non Glitterati kat blog ika nie . puncanya sebab ika daftarkan blog ika yang satu lagi dalam satu akaun Nuffnang . blog satu lagi tu uv dia tak berapa nak umphhh lagi sebab blog baru . so, terima la padahnya ika . hahahaha !

dan sehingga saat ini, ika masih berstatus Non-Glitterati :')

till then,
xoxo
 

8 comments:

  1. CS pun ada daftarkan satu lagi blog guna akaun nuffnang yg sama gak...haritu jadi gak non-glitterati ni...tapi bila dah hantar ticket kt nuffnang, diaorang reply diaorang yg silap..so jadi glitterati balik....ce hantar ticket tgk..tanya diaorang

    ReplyDelete
  2. Saya pun pernah juga jadi macam ni. Lepas 2-3 hari, dia jadi glitterati balik.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com