Moh Kite Belajo @ Kolej Komuniti

hujung minggu yang lepas, ika dengan kawan pegi jalan-jalan kejap kat Mydin Mall Meru . sementara tunggu bas kawan ika nak balik Tapah, so kitorang lepak la dulu kat Mydin tu . kebetulan pulak time tu ada program "Moh Kite Belajo @ Kolej Komuniti" . kitorang pon join la sekaki :P



masa kitorang sampai tu, sempatlah tengok persembahan daripada pelajar Kolej Komuniti . diorang buat persembahan menggunakan barang terpakai . memang cool ! kreatif diorang nie . tapi tak sempat pulak ika nak amik gambar sebab over excited dok tengok persembahan diorang .

lepas tu ada pertunjukan fesyen . baju-baju tu semua direka sendiri oleh pelajar Kolej Komuniti . ada la beberapa keping gambar yang ika sempat amik . 






cantik kan ? lepas tu, ada persembahan oleh artis . sempat la jugak ika dengan kawan ika tu layan . lepas tu, kitorang cepat-cepat gerak ke stesen bas . satgi tak pasal-pasal ada yang tertinggal bas . hahahaha !
 

kalau korang nak tahu lebih lanjut mengenai Kolej Komuniti, korang boleh la layari laman web rasmi Kolej Komuniti :)



 till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com