Mini KUD Zon Tengah, RTC Gopeng | Hari 4

hari terakhir Mini KUD . yeszaaa ! so, untuk hari terakhir nie ika nak share dengan korang booth RTC . saje la kan ika dengan kawan ika tu pegi pusing-pusing satu Mini KUD tu . pastu terjumpa pulak booth nie . banyak benda best kat booth nie .

dekat booth nie, korang boleh tengok pelbagai transformasi belia desa . macam-macam barang yang diorang pakai untuk hasilkan sesuatu produk .











haaaa ! banyakkan ? ade banyak lagi sebenarnya tapi itu je yang ika sempat amik gambar . di hari terakhir nie kitorang still lagi adakan sukan rakyat pada sebelah petang . dan macam biasa lah ika kena jaga dam ular gergasi . hari terakhir, 7 pusingan ika jaga . penat ! balik malam tu terus terbongkang . hahahaha 
 

pengalaman best sepanjang jadi urusetia Mini KUD Zon Tengah di RTC Gopeng nie . macam-macam booth yang ika singgah . dan ada jugak la jumpa artis tapi segan nak amik gambar . hahaha ! tengok je lah artis tu sepanjang 4 hari . lagi pulak booth diorang dekat dengan tempat kitorang buat sukan rakyat .

dalam 4 hari ika kat sana, tiap-tiap hari balik rumah dalam hujan . sebelah petang memang selalu hujan area rumah ika . sabar je lah naik motor balik rumah dengan kawan ika tu . nasib ada jugak teman . kalau sorang, tak ke naya . hahaha :P

till then,
xoxo

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com