Mini KUD Zon Tengah, RTC Gopeng | Hari 3

update Mini KUD Zon Tengah untuk hari yang ketiga . untuk hari ketiga nie ika share dengan korang mengenai persembahan kebudayaan orang asli je lah . sukan rakyat masih ada tapi dah dua entry dok bebel pasal suka rakyat . so, kali nie ika share pasal persembahan la pulak eh .






persembahan kebudayaan masyarakat orang asli nie diadakan pada sebelah pagi . sukan rakyat pulak kitorang adakan pada sebelah petang . korang yang tak pernah tengok persembahan kebudayaan orang asli, kenalah tengok persembahan nie . lagi pulak jarang-jarang sekali dapat tengok . kan ?

ika sendiri pon pernah la join persembahan sewang orang asli . itupon sebab kena buat persembahan time kursus . pengalaman paling berharga walaupon bukan pandai nak menari . kaki tangan kaku . hahahahaha !

nanti lain kali ika update tentang kebudayaan orang asli pulak ehh . dah nama pon keje kat jabatan orang asli . boleh la ika nak share serba sikit mengenai orang asli kat korang :)
 

nah ika belanja korang tengok jeruk nie . ehhhh . makanan kegemaran ika tapi bila nak makan, asyik kena marah . wuwuwu . mampu tengok je lah. done entry untuk hari ketiga . tunggu entry untuk hari terakhir pulak . yeayyy !

till then,
xoxo

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com