Kiosk Popiah S.S Ali, Plaza Alam Sentral, Shah Alam

sebelum ika gerak balik rumah makcik kat Kuala Lumpur pg sabtu, ika dengan kawan ika sempatla pegi jalan-jalan dekat Plaza Alam Sentral, Shah Alam . cari beg baru . kikiki . motif sangat ika cari beg baru sampai ke Shah Alam :P

lepas dah habis pusing satu Plaza Alam Sentral tu, kitorang singgah makan kat Kiosk Popiah S.S Ali kat depan Plaza Alam Sentral tu . nasib baik kiosk tu dah bukak . kitorang nie dah la tengah lapaqqq sangat time tu .


walaupon nama kiosk nie Popiah S.S Ali, tapi kitorang tak makan popiah haritu walaupon memang femes popiah S.S Ali nie . jom tengok ape yang kitorang makan haritu :P
 
Milo Ais

Ribena Laici

 
Rojak

 
Nasi Ayam

seriously memang sedappp makanan diorang nie . nasi ayam tu memang terbaik ! lagipon Popiah S.S Ali nie tempat kesukaan kawan ika tu untuk makan . so, diorang suggest la untuk ika . memang puas hati dengan Nasi Ayam tu .






 

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com