Happy Owl Cafe, Simpang Pulai, Perak

jalan-jalan cari makan lagik ! yeayyyy . kali nie nak share satu lagi tempat makan yang best untuk korang pegi kat Perak . nama restoren nie Happy Owl Cafe, Simpang Pulai, Perak .


Happy Owl Cafe

Alamat :
Lot 64444 A , 
Kampung Sengat,
 Jln Raja Muda Dr. Nazrin Shah, 
31300 Simpang Pulai, Perak.

No Telefon :
013-3261375 / 017-5869038

Emel :
rinaworld75@gmail.com

Opening Hours :
Open : 4.30 pm Closed : 12.40 am
 
  
apa yang menarik di Happy Owl Cafe nie ? diorang menyediakan makanan ala-ala Western Cuisine dan jugak Asean Delight . selain tu diorang jugak menerima tempahan katering untuk sebarang majlis la . satu lagi yang best ialah, Happy Owl Cafe nie jugak menyedikan Homestay untuk korang yang datang dari jauh tuu . best kan ? :)


so, meh la tengok apa yang ika order kat Happy Owl Cafe tu :)
 
Honey Dew Blended

 
Spaghetti Meatball

 
Char Kuey Tiew


 
Nasi Goreng USA

serius makanan diorang memang sedap . ika try tiga menu kat atas nie . memang sedap . tak rugi datang dari jauh . hehehe . jauh kot ika jalan-jalan cari makan . dari Chemor, pegi makan kat Simpang Pulai . hahaha ! punyalah takde keje . tapi ok la sebab memang sedap . recommended ! nanti nak pegi lagi makan kat Happy Owl Cafe nie :)

till then,
xoxo 

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com