Hadiah Giveaway Jom Sihat Bersama Hazamie Souq dah sampai :)

hadiah Giveaway Ephyra Skin Bar dah sampai . hadiah Giveaway Jom Sihat Bersama Hazamie Souq pon dah sampai jugak ! seronokkkk . hadiah giveaway sampai hari yang sama . kali nie nak share dengan korang hadiah ape yang ika dapat dari blog Hazamie Souq pulak . 


ika dapat hadiah Shaklee Sustained Release Vita-C Plus . sebenarnya ika tak bajet pon akan dapat hadiah produk Shaklee nie . ika just ingat dapat hadiah yang simple sahaja . lagipon ika masuk giveaway tu just for fun . kalau ada rezeki menang, Alhamdulillah . bersyukur walau apa pon hadiah yang dapat .

tapi hadiah kali nie ika rasa paling terharuuu . hehehehe . selama nie tengok je orang sekeliling dok makan Shaklee . nak beli tak mampu . ehhh . mampu tengok je lah . Alhamdulillah ade rezeki ika untuk try produk Shaklee nie . kalau ok dengan ika, boleh la ika terus sambung makan vita-c nie . Inshaallah .

Sustained Release Vita-C™ Plus

All-Natural Vitamin C Delivered Hour After Hour
Product Code:10104 (180 tablets)
Our bodies lose vitamin C during everyday activities; Sustained Release Vita-C helps with the continuous replenishment of this vitamin. All natural Sustained Release Vita-C 500mg helps to provide vitamin C as needed. Vitamin C helps to support healthy bones, teeth, gums, as well as the general make-up of the body.*
No artificial flavors, sweeteners, colors, or preservatives added.
* This product is not intended to diagnose, treat, cure or prevent any diseases.

Thanks again kak +Hani Suryani :)

till then,
xoxo

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com