Hadiah Giveaway Ephyra Skin Bar dah sampai :)

finally hadiah Giveaway Ephyra Skin Bar dah selamat sampai . punyalah cuak ika nie . bukan ape . takut tak sampai . masuk je ofis, terus tanya kakak kaunter tu, barang ika ada sampai tak ? ika dok tengok ramai yang sampai . tapi ika punya tak sampai pon . wuwuwu

Alhamdulillah, pagi tadi abam pos laju dah hantar barang ika . macehhhh ! sekarang dah boleh tarik nafas lega . hahahaha !


dan sekarang ika dah mula rasa eksaited nak try Ephyra Skin Bar . hope hilang lah segala bagai parut jerawat kat muka nie . Inshaallah . pape pon, thanks kak +Mia Liana dan jugak OceanLife2u :)

till then,
xoxo
 

8 comments:

  1. tahniahhh eqahhhh!!!! hehehe moga comel btmbah tulus mulus la cik atiqah kite ni!

    ReplyDelete
  2. woooahhh seronok awak , ! mesti cntik pas ni :)

    ReplyDelete
  3. Hi all!
    Berminat nak mencuba Ephyra?

    Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

    Yours truly,
    Izza (Pengedar Sah Ephyra)
    IG: ephyratopdealer
    0192198619
    izza_grrl@hotmail.com

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com