GIVEAWAY JOM SIHAT BERSAMA HAZAMIE SOUQ

http://hazamiesouq.blogspot.ae/2014/12/giveaway-hazamie-souq.html

TEMPOH GIVEAWAY
  • Mula : 1 Disember 2014
  • Akhir : 11 Disember 2014

join ! korang yang nak join jugak tu boleh klik banner kat atas ataupon klik kat SINI : http://hazamiesouq.blogspot.ae/2014/12/giveaway-hazamie-souq.html

saya mahu sihat kerana :

ika nak sihat sebabnya badan ika nie antibodi nye tersangatlah lemah . mudah kena penyakit . penat sikit, mesti demam, selesema dan batuk . lagi pulak ika jugak ada asthma sejak tahun 2010 . so, badan tak boleh nak penat sikit, mesti kena asthma . tapi kerja ika sekarang seriously memerlukan ika ke sana, ke sini . memang kena kuat mental dan fizikal . bila badan tak sihat, nak buat kerja pon tak seronok . sebab itu ika nak sangatttt SIHAT ! supaya ika boleh buat kerja seharian dengan lebih lancar dan terurus :)

till then,
xoxo

4 comments:

  1. Salam perkenalan sis ;-)

    Terima kasih kerana sudi sertai. Akak doakan sentiasa sihat dan diberkati Allah ;-)

    ReplyDelete
  2. Tahniah!!!

    Terpilih sebagai pemenang untuk Giveaway http://hazamiesouq.blogspot.ae/2014/12/pengumuman-pemenang-giveaway-jom-sihat.html

    Sila berikan details kepada akak ye ;-)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com