Domino’s Pizza Promotion Pizza from only RM5

minggu lepas, kakak satu office ika nie baca surat khabar . then, ade la nampak terselit promosi domino . sekali tengok promosi dia pizza serendah rm5 . pastu ape lagi kan . . sebelum balik keje petang tu, terus beli domino nie . hahahaahah !


mulanya nak pakai delivery je . sekali tengok kat situ tak boleh . kena take-away ataupon dine-in je . so, nak taknak memang kena pegi beli kat store dia lah . hasil haritu, dapatlah 4 kotak pizza domino nie . hehehe . 2 ika punya, 2 lagi kakak office ika . oh ya ! rm 5 tu saiz dia personal kalau ika tak salah . untuk makan seorang . itupon kalau cukup . kalau macam ika nie, tak pernah nak cukup . ehhhh

 
promosi nie sampai akhir tahun je kot . so, kalau korang nak tahu lebih lanjut, boleh terus ke laman web diorang tu . moh la kite makan pizza ! yeayyyyy :P

till then,
xoxo

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com