The Chicken Rice Shop The Gardens, Kuala Lumpur

marilah kita sambung update blog sementara masih ade masa . kang satgi berminggu-minggu pulak tak berupdate bagai . masih lagi cerita masa ika kat Kuala Lumpur bulan lepas . so, ika hangout dengan kawan baik ika . sementara nak tunggu tren balik Ipoh, ika dengan bff ika tu pegi makan kat The Chicken Rice Shop, The Gardens .


disebabkan kitorang nie bukan selalu pegi Mid Valley nie, makanya sesat lah kami dalam pada nak cari TCRS nie . kami memang suka sesat-sesat nie . boleh la exercise sikit . hahahaha ! lastly, kitorang amik inisiatif untuk tanye orang yang meniaga kat situ . lagi senang . terus je jumpa TCRS nie :)

Address :
Lot LG 213,
Lower Ground Floor,
The Gardens,
Mid Valley City,
Lingkaran Syed Putra,
59200 Kuala Lumpur .

Tel / Fax :
03-22879290

Website :




kalau korang nak tahu kat mana lagi cawangan TCRS nie, korang boleh klik link website diorang kat atas nie . btw, ika memang suka TCRS nie . sangat sukaaaaa ! so, meh tengok apa yang ika order haritu :)


 
Steamed Chicken

 Steamed Chicken

 
Nyonya Pai Tee

 
Kerabu Mangga



apa yang ika paling suka kat TCRS nie adalah Kerabu Mangga . hehehe . kerabu mangga dia sangatlah sedap . seriously . ika dah try banyak kerabu mangga tapi paling best setakat nie kat TCRS nie haaa . berbaloi dengan sesat, sangat kenyang makan di TCRS ! yeay :P

till then,
xoxo

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com