Shawl The Bosgaurus | Hardy Pastels

entry kali nie untuk promote satu lagi online shop untuk korang shopping . so, kali nie ika nak promote page Hardy Pastels . apa yang menarik dengan Hardy Pastels ?



untuk korang yang suka pakai shawls, boleh la usya-usya page Hardy Pastels . dulu ika memang fanatik sangat dengan shawl . tapi sekarang, hampeh . ade je sebenarnya shawl kat rumah tu . itupon ade bape helai je pon . pakai pon setahun bape kali je . hahahaha . yang lama-lama semua ika dah bagi orang . sedekah . tak baik membazir :P

baru-baru nie ada lah insan bagi ika shawl halfmoon nie . bila dapat, ika dok fikir banyak kali jugak la . pakai ke idak benda nie ? nak pakai bila ? macam mana nak pakai ? dan banyak lagilah . wuwuwu . kang kalau tak pakai, rasa bersalah pulak . haritu, keluar jalan-jalan dengan kawan, so, try je lah pakai . bila lagi kan nak try pakai shawl halfmoon nie :)

 
apehal nampak pelik bebenor pakai shawl halfmoon tu ? hahaha

 
dan inilah hasilnya . dah macam mak jemah . kahkahkah ! kenape ika tak suka pakai shawl ? sebab pipi ika dah macam pau . pakai shawl, lagi nampak macam pau gebu . errrr . oh ya ! shawl yang ika pakai nie namanya Shawl The Bosgaurus . kenape nama dia macam tu ? jangan tanye ika kenape . ika pon tak tahu .

dan kalau korang perasan, shawl nie warna dia ikut warna bendera Negeri Perak . haruslahhhh . ika kan keje kat Ipoh, Perak . kalau korang usya page Hardy Pastels, shawl nie ikut warna negeri lain-lain pon ade jugak . lagipon kalau korang nak jugak shawl ikut warna negeri korang, request sahaja kat owner Hardy Pastels tu . Inshaallah dia akan buat :) . happy shopping !

till then,
xoxo

 

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com