Santai Boling BPKP Angkasa bersama Jabatan 2014

nak update game boling yang ika main minggu lepas . Program Santai Boling BPKP Angkasa bersama Jabatan bagi tahun 2014 . program nie dianjurkan oleh Angkasa . so, setiap jabatan kat Perak nie kena hantar wakil 4 orang . kak +noorhaidaz eyda awal-awal lagi dah update pasal boling nie . hehehe . nak baca entry kak +noorhaidaz eyda , boleh klik SINI :)

program nie diadakan di Ampang SuperBowl, Ipoh Parade, Perak . ika pagi-pagi lagi dah keluar rumah sebab nak kena amik kawan ika dulu kat ETS Ipoh . lepas tu baru kitorang gerak ke Ipoh Parade . seriously ika tak pernah pon main boling sebelum nie . dah macam bidang terjun la kan . mind set ika masa tu, 'baling je lah ika bola tu . kena ke tak pin tu belakang kira' . ayat nak sedapkan hati . kikikiki

bila dah sampai Ipoh Parade, tengok orang dah ramai berkumpul kat depan Ampang SuperBowl tu . ika dengan kawan ika tu sempat lagi dok berselfie bagai kat Hip Hop Wall dalam Ipoh Parade tu . dalam pukul 10 pagi camtu kitorang masuk dalam Ampang SuperBowl .


 
aturcara program & nombor bertuah :)


 
NA for Noor Atikah ! :P


perasan dah bercampur baur masa nak main boling nie . betul ke ika nak main boling nie . first time ! hahahahaha . nasib baik dia bagi masa 5 minit untuk test dulu . so, masa tu ika baling je lah kan . thanks bebanyak la dekat kak +noorhaidaz eyda , hadist dan jugak abg syed sebab dok ajar budak pukpuk nie baling bola boling tu walaupon keje pukpuk nie asyik tuju longkang je . hahahahaha !

  
Team JAKOA Ipoh :)

kawan baik ika (tudung pink) dtg gelakkan ika . ehhh :P

 
kami menang acara selfie . hahahahaha !

haritu kitorang main dua game . sebelah kitorang tu, ika lupa dah dari jabatan mana . kikikiki . dalam pukul 12.30 tengahari camtu kitorang habis main . then, kena gerak pegi kat Casuarina @ Meru untuk majlis yang seterusnya . Alhamdulillah masa keluar dari Ipoh Parade tu cuaca okey . sebab ika dengan kawan ika tu naik motor je . hehehehe

sampai kat Casuarina @ Meru, perkara pertama kena buat ialah makan ! letih kot baling bola boling tu walaupon asyik masuk longkang . errrr . kira ok lah ika dah jatuhkan 95 pin . wkwkwkw . untuk orang pertama kali main, itu adalah satu pencapaian yang bagus :P
 

 


kitorang tak menang pon game boling tu . kak +noorhaidaz eyda memang terer main . diorang kalah mungkin disebabkan ika . hahahaha ! ika masa tu ingat ika lah orang paling sikit jatuhkan pin . rupanya ade lagi yang paling rendah daripada ika . kira pandai jugaklah ika main walaupon 95 je . hehehehe 

so, kitorang dapatlah saguhati . dapat goody bag dan jugak thermos la kot nama benda alah dalam gambar tu . ok la kan hadiah yang dapat tu walaupon kalah . terbaiklah Angkasa ! :)



last but not least, ika dapat cabutan bertuah ! Alhamdulillah, bertuah jugak no 114 tu . walaupon tak menang boling, walaupon tak pandai main boling, dapatlah jugak hadiah yang besar gedabak tu . stok makanan untuk 2 tahun . ehhh . hadiah dah nak sama besar dengan tuan . hihihi . disebabkan ika datang dengan motor, makanya kak +noorhaidaz eyda la yang terpaksa hantar ika dengan hadiah yang besaqqq tu balik rumah . macehhh kak . muah ciked :P

happy tak terkata, sampai rumah terus lelap . 

till then,
xoxo


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com