Ready To Eat | Sambal Bilis Kering

ika nak share dengan korang satu blogshop yang best . blogshop nie sebenarnya baru lagi tapi ika nak promote la jugak kat korang . so, apa yang best pasal blogshop nie ?

  


sebenarnya owner blogshop nie kawan ika . so, ika tolong la promote untuk dia . lagi pulak ika ade la try sendiri makanan yang dia jual tu . yang ika try sendiri tu ialah Sambal Bilis Kering . sambal nie ready to eat . so, korang tak payah la nak goreng ke ape ke lagi . beli dan makan . sedap dan rangup .

 





banyak lagi makanan lain yang kawan ika nie buat . so, kalau korang nak tahu ape lagi makanan yang dia jual, bolehla terus ke blogshop kawan ika tu . selain makanan, kawan ika nie ade jugak jual barang-barang dari Tupperware . korang yang suka beli barang Tupperware tu, boleh la singgah ke blog kawan ika .

selain tu, kawan ika nie jugak menerima sebarang tempahan makanan untuk apa-apa majlis kat rumah ataupon kat office korang . untuk tahu lagi banyak, tengok kat blogshop kawan ika tu . hahaha ! tanya owner lagi senang . kan ?

till then,
xoxo


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com