Pesen Tidur Guna Banyak Bantal

hari nie nak update pasal tido . disebabkan ika suka tido, so, i just realised yang ika suka tido dengan bantal yang sangat banyak ! kalau dulu, tido takde bantal pon takpe . sekarang nie, kiri kanan, atas, bawah semua ada bantal . hahahaha !

saje lah kan google, nak tahu apa maksudnya kalau orang yang suka tido dengan bantal yang banyak nie .

mereka biasanya kurang keyakinan
dalam kehidupan seharian, mereka memerlukan banyak pendamping
mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain

google 

rasanye 90% tu betul . memang tahap keyakinan tu di level paling rendah . tapi bila orang tanya pape, confident je jawab walaupon bukan tahu sangat . kadang tu hentam je pon . kahkahkah ! tapi serius memang kurang keyakinan . bila nak keluar, pakai baju lepas tu rase mcm lain macam je, terus tukar padahal baju tu ok je . haihhh la ika .

yang no 2 nie memang betul . memang perlukan pendamping . tapi bukan pendamping malam . ehhh . kalau nak g makan, kena ade orang teman . kalau sorang, jangan harap la si pukpuk nie nak makan . dia lagi rela berlapar kat dalam office . kalau weekend takde pegi mana-mana, makanya dia akan dok dalam rumah je . errrr .


jarang membuat keputusan sendiri . yes ! absolutely right . biasanya kalau pape hal, mesti tanya orang sekeliling . even bila kenal mana-mana lelaki, mesti tanye kakak . hahaha . macam la kakak tu yang nak kawen . oh ika ! i wish i can handle it myself . one fine day . hope soooooo :)



10 comments:

  1. SR biasanya tidur dengan dua bantal. Satu untuk kepala, satu lagi jadikan bantal peluk. Hehe. Btw, nice sharing :)

    ReplyDelete
  2. uishh..kene berdikari ni..sme je macm nad..hehe

    ReplyDelete
  3. Hihihihi, tapi kalau kte pulak, kte suka pergi mana-mana sendiri. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp skrg nie ika dah boleh pegi mana2 sendiri walaupon ade la jugak rasa takut tu . hehehehe

      Delete
  4. Ni dah berapa banyak bantal agaknya adalam rumah tu. haha

    http://www.adarain.com/

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com