Oh My Soto !, Kota Bharu, Kelantan

sesi jalan-jalan cari makan lagik . kali nie dengan family pulak . so, baru-baru nie ika balik Kelantan . yes ! balik secara tibe-tibe . hiksss . dalam seminggu jugak la ika balik kampung tu . semua nya pelik kenape ika tibe-tibe cuti panjang . hahahahaha ! rahsiaaaaaa . ok, berbalik kepada jalan-jalan cari makan, kali nie ika dengan family pegi makan kat Oh My Soto !

kedai makan nie dekat je dengan rumah ika tapi kalau jalan kaki, tak sampai la jugak . ehhh . apa yang best dengan kedai makan nie ? lets check it outtt ! :P


 

Address :
Oh My Soto !
Kampung Khatib Ali, 
Jalan Bayam,
15150 Kota Bharu,
Kelantan

No Tel :
011-2843 3143

Waktu Urusniaga :
Setiap Hari kecuali Sabtu
1.00 tengahari - 11.00 malam


 


nama kedai pon dah Oh My Soto !, makanya haruslah try soto diorang nie . pegi makan dengan family tapi gambar makanan nya sikit je . sebab ? sebab semua pakat dok order makanan yang sama . hahahahaha ! semua pakat nak try soto . seriously soto dia terbaikkk !

ada banyak lagi menu yang korang boleh pilih . so, try la semua makanan kat situ . ehhh . btw, kedai makan nie jugak sedia menerima tempahan untuk apa-apa event . call saje no yang tertera kat atas tu . Inshaallah, layanan sangat memuaskan :)



soto bihun :)

 mee kari :)

sangat menyelerakan . sangat sedappp ! puas hati . nanti nak pegi lagi bila balik kampung . yeay !

till then,
xoxo



 

6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com