Masquerade Japan Show

disebabkan dah beberapa minggu ika tak keluar jalan-jalan ke mana, so ika dah kekurangan idea untuk update kat blog . hahaha . dua, tiga hari yang lepas, ika ade tengok video masquerade kat fb . terus la tergerak hati pegi search kat youtube tu video masquerade yang lain .

dulu time blaja kt uitm, masa tu dok rumah sewa dengan kawan-kawan, selalu layan masquerade japan show nie petang-petang . lucuuuu ! :P


meh la layan video masquerade nie pulak .
 




bagi menghilangkan segala bagai stress yang ade dalam diri dengan kerja yang menimbun, marilah kita layan masquerade japan show nie . geli hati, geli perut dan jugak geli ketiak . serius kreatif betol diorang nie sampai boleh fikir nak buat camtu . hahahaha . macam-macam pesen diorang buat . yang penting, kelakar ! :P



4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com