Header Blog #ThrowBack

nak throwback kejap . dah lama tak throwback . so, sajelah kan nak throwback header blog ika nie . dalam masa 4 tahun ika berblog nie . dah banyak kali ika tukar header, tukar template dan banyak lagi perubahan yang ika dah buat kat blog ika nie .

ika start blog pada tahun 2010 . masa tu ika pakai ikapukpuk.blogspot.com . dan ika pon dah lupa macam mana rupa header blog ika masa tu . ini serius . hahaha ! bukan sengaja lupa, memang lupa . yang kat bawah nie je ika sempat simpan . yang lain, pasrah je lah :'(

 

header yang kat atas nie dihadiahkan oleh Rena Fazarena . masa tu ika menang contest ape entah . ika pon dah lupa . ke Rena ade janji pape kot dengan ika . so, dia buatkan header untuk blog ika nie . cute kan ? :P
 
 

lepas tu, ika suka sangat doodle yang Wan Hazel buat . so, ika tempah la full template dengan wan . serius, doodle wan buat sangat comeyyyy . gambar doodle tu dah jadi trademark ika . hahaha . sampaikan banyak benda yang ika buat dengan gambar doodle tu . baju, bantal, purse, dan banyak lagi lah :)
 
 by Wan Hazel

then, hati berbunga mekar . ewahhh . ika pon mintak Wan Hazel sekali lagi untuk ubah template blog ika tu . makanya, jadilah blog MR & MRS Rongoks . malangnya, jodoh tak panjang, berakhirlah sebuah kisah cinta . hahahahha . ye ye je buat karangan sampai macam tu sekali . padahal takdak kaitan pon . saje je lah kan :P

 

last but not least, bulan Februari 2013, ika decide untuk ubah dari blogspot kepada domain nama ika sendiri . i just need new environment . so, masa tu ika tengah gilerkan header flash . punyalah cari sape boleh buat header flash . then, jumpalah blog Ayeem . ika decide untuk tukar full template . makanya, Ayeem pon buatlah ikut ape yang ika nak . hasilnya yang ika pakai kat blog nie sampai la sekarang . dah setahun lebih ika dengan template dan header yang Ayeem buat . ika suka hasil keje Ayeem :)

bila agaknya blog ika nie akan berubah wajah pulak . hehehe

till then,
xoxo


7 comments:

  1. luqman pon byk kali jgk tukar header dulu..tapi header ika yang sekarang nih dah cun dah..cantek..hehe

    ReplyDelete
  2. kite kenal Cik Rongoks mase header awak tu.. Mr & Mrs Rongoks...ihik ihik

    ReplyDelete
  3. kite paling ingat ika sebab ada "puk puk" tu..
    hihi~

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com