Happy Toooooooo Belated Birthday Boss !

baru berjaya nak taip entry selepas 6 hari . hehehe . entry surprise birthday for our boss . so, Jumaat lepas kitorang adakan surprise birthday untuk Pengarah kami . yes . memang surprise . sebab boss tak tahu pon . bukan surprise namanya kalau boss tahu -_-

then, ada la makan-makan sikit kat pantry tu sempena sambut birthday boss . seperti biasa, kami memang suka bab-bab makan . tapi ika haritu ada meeting . so, makan je lah kuih-kuih dulu . terus masuk meeting . habis meeting, baru sambung makan . tak nikmat rasanya makan tapi kepala dok fikir meeting . lagipon bukan lama mana pon meeting . hahahahaha


 

gambar-gambar diatas dicuri di blog kak +noorhaidaz eyda . hehehehe . meh baca entry birthday boss kat SINI . ika malas nak amik gambar haritu sebab tak bawak fon pon . bawak pen spare untuk meeting . kikikiki . so, curi lah gambar kat blog kak +noorhaidaz eyda . best kan ade blogger satu ofis . wkwkwkw


Happy Birthday Tuan Haji Abdul Wahid Akmal bin Omar . ika doakan semoga boss diberikan kesihatan yang baik, diberikan rezeki yang melimpah ruah . dikurniakan keluarga dan sahabat yang baik-baik . dan, semoga boss luluskan permohonan pertukaran ika . hahahahaha !

till then,
xoxo


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com