Colorful Quilling Art

nak share dengan korang quiling art yang awesome . sebelum nie ika pernah la promote satu online shop yang buat quiling nie jugak . nak baca, boleh klik SINI . so, haritu tengok kat fb, ade colourful quiling art yang sangat awesome nie . kreatif sangat haih orang yang buat nie .












tahun 2011, ika pernah belajar buat benda nie . then, ika stop . sebab ? sebab nye ika nie bukan jenis sabar . orang tak sabar, tak boleh nak buat benda-benda kreatif camni . satgi mulut dok bebel, tangan tak jalan pon . hahahaha . nasib lah haritu kawan ika hadiahkan starter kit je . kalau dia hadiahkan set yang untuk orang pro, tak ke membazir je . 

nanti nak suruh sape-sape yang pandai buat benda nie, buat kat guest book untuk kawen . ehhh . kalau nak harap tangan ber'seni' nie buat, gamaknya tak kawen la . hahahaha !

till then,
xoxo


5 comments:

  1. macam best tapi kalau nak buat ni kena bertenang dan banyak free time

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal ainim . kena banyak bersabar . hehehe

      Delete


  2. Do you need an urgent loan we offer worldwide loan to who in need of loan the business opportunity you having being looking for is here again. email us now at: homefund01@gmail.com
    LOAN APPLICATION FORM
    1) Full Name:
    2) Gender:
    3) Loan Amount Needed:.
    4) Loan Duration:
    5) Country:
    6) Home Address:
    7) Mobile Number:
    8)Monthly Income:
    9)Occupation:
    )Which did you here about us.

    Best Regards.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com