Big Hero 6 | Movie 84

berjaya jugak pegi tengok movie Big Hero 6 nie ! hahahaha . ingatkan dah tak sempat nak tengok . gigih ajak kawan ika pegi tengok movie nie sebab nak tengok si Baymax yang cute tuuuu . hehehe


BIG HERO 6


SINOPSIS :

Filem animasi komedi dan aksi menampilkan sebuah kumpulan super hero yang mempunyai 6 orang ahli ini diadaptasi daripada komik Marvel berjudul sama. Big Hero 6 akan mengisahkan Hiro Hamada (suara oleh Ryan Potter) remaja genius di bidang robotik yang cuba menyelesaikan misteri kejahatan. Bersama rakan-rakannya dan robot ciptaannya bernama Baymaxx, Hiro menjadikan mereka sebagai Big Hero 6 dan bertekad membongkar kejahatan di San Fransokyo .



Hiro Hamada, Baymax, Wasabi-No-Ginger, Honey Lemon, GoGo Tomagi dan Fred. Kesemua mereka telah diarahkan oleh pihak kerajaan dalam usaha untuk membantu melindungi serta menyelamatkan rakyat di negara mereka dan menyelamatkan seluruh dunia


credit sinopis HERE :)





seriously movie Big Hero 6 nie tersangatlah best ! rasa nak tengok lagi dan lagi . dia punya gambar kartun nampak macam real . hahaha . for sure korang yang dah tengok tu, mesti suka dengan watak Baymax . kan ? sebab Baymax tu cute sangat . ika paling suka bila Baymax tu sebut lalalala . hehehe . best kalau dapat Penjaga Kesihatan macam Baymax tu . mesti selalu je nak sakit . hahahaha .

korang yang tak tengok lagi, korang harus tengok ! memang best sangattt :P

till then,
xoxo

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com