Pisang Goreng dan Sambal Kicap

harap maklum, nie bukan entry resipi . hahahaha ! just nak share yang betapa sedapnye makan pisang goreng cicah dengan sambal kicap . hiks . first time cube, terus jatuh hati . ewahhhh .

kebetulan ika ade kursus kat Kluang, Johor . so, kitorang singgah la makan kat kedai yang jual goreng pisang cicah dengan sambal kicap nie haaa . mula tu macam pelik jugak tapi bila dah try, sedapppp hoi ! hehehe . kebetulan pulak time tu memang hujan lebat . menambah-nambah la makan pisang goreng kat kedai tu .


nanti nak try lagii . alahaiii . kena gugel nie camne nak buat sambal kicap . hiks . itulah . cuba sekali terus nak lagi dan lagi . camne nie . takkan nak tunggu p Johor kan . kena blaja lah buat sambal kicap :)


12 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com