Leynaz Collections | PROMOTE

hollaaa ;)

kali nie ika nak share dengan korang satu online shop yang menarik untuk korang terjah . errr . mane tahu korang ade berkenan dengan something yang ade kat online shop nie kan . hehehe

 
 
meh nak kenalkan korang dengan Leynaz Collections . so, ape yang special dengan Leynaz Collections nie ? kat LC nie, korang boleh order custom made ataupon personalized tuala mandi, or ape jenis tuala sekali pon yang siap ada sulaman pada tuala tu . sulaman tu macam-macam gambar ade selain daripada sulaman untuk nama .
 
 
 
 
 
kalau korang nak tengok banyak lagi contoh custom made towel bersulam nie, boleh la ke page Leynaz Collections nie . ika promote sebab ika pon dah dapat satu ketul . hahahaha ! dapat hadiah birthday daripada Kak Haida . comeyyy sangat !


walaupon dah belated sangat dah hadiah birthday nie tapi still appreciate hadiah nie haaa . comey sangat ! tambah pulak kaler pink tuala nya . warna kesukaan dan jugak ade gambar kartun kesukaan ika jugak, minions ! weeeeee :)

korang nak macam nie jugak, boleh la ke Leynaz Collections . happy shopping korang ^^

till then,
xoxo


5 comments:

  1. Boleh buat cenderahati ni. hehehe
    http://adarain.com

    ReplyDelete
  2. Comelnya.. Ni kalau nak buat hadiah kawen pun boleh ni.. Taruk nama pasangan pengantin kat towel.. Cam comel jer.. hikhik!
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  3. slm.nk nmbr contact leynaz cllction boleh x? urgent

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com