Lawatan KEDAP ke Aquaria KLCC

baru-baru nie ika ade la ikut kawan ika bawak peserta KEDAP Orang Asli ke Aquaria KLCC . mesti korang tertanya-tanye KEDAP tu ape kan ? so, meh la ika terangkan sikit Kedap tu ape . Kedap tu adalah Kelas Dewasa Asli Peribumi untuk orang asli dewasa .

 





so, ika ikut kawan ika tu untuk trip pertama . disebabkan ada 3 trip, ika join la trip pertama memandangkan tarikh tu je yang ika free . kali nie kitorang bawak orang asli dari Daerah Batang Padang . kalau ika tak silap, ade 3 atau 4 kampung yang terlibat . so, ade 4 buah bas yang akan bawak diorang .

kitorang gerak awal pagi . ada 2 tempat untuk dituju dalam masa sehari . first, Aquaria KLCC . second, Nilai, Negeri Sembilan . kenalah gerak seawal yang boleh . meh la tengok gambar sekitar Aquaria KLCC .

 


 

 

sementara tunggu kesemua peserta sampai di Aquaria KLCC, kitorang berkumpul dulu kat dalam nie . heeee . ramai kan ? bila dah cukup semua peserta, barulah kitorang gerak masuk ke dalam Aquaria tu . maka, bermulalah penerokaan kitorang . ewahhh
 











banyak betul benda untuk diterokai dalam Aquaria nie haaa . hahahahaha ! ingatkan pendek je jalannya . rupanye panjang . tapi seriously sangat best ! teruja bila tengok ikan-ikan yang kemain sihat-sihat belaka . teruja tengok ikan nemo yang selalu dok tengok dalam tv tu . teruja tengok ikan yang mak aihhh comel-comel semuanyaaaa .

semua pon nak teruja ika hoii . hahahaha ! lain kali nak pegi lagi . tolong la bawak lagi . tolong laaaaa . seronoknya . hehehe

 

2 comments:

  1. boleh tahan jugak bayaran masuk tu ye ika...tapi cantik2 semua

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau takpe kak . mentabah la dengan harga tu . kikikiki . tapi ika rase berbaloi kot harga tu dgn suasana kat dalam tu . sangat cantik ! :)

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com