Kluang Coffee Powder Factory Sdn Bhd

kali nie ika nak share satu tempat yang korang boleh pegi bila korang berkunjung ke Kluang, Johor . kebetulan haritu ade kursus kat sana, otw balik ke Ipoh tu kitorang singgah la kejap di Kluang Coffee Powder Factory Sdn Bhd . serius ika cakap ika taktahu pon sebenarnya tentang kopi nie . tambah pulak ika memang tak minum kopi . hiks


Alamat :
76, Jalan Besar, 86000 Kluang, Johor

No Telefon :
07-7731943

Email :
kluangcoffee1966@hotmail.com

Website :
http://www.coffeekluang.com

Fb Page :
https://www.facebook.com/pages/Kluang-Coffee-Powder-Factory-SDN-BHD
 
About :
Kluang Coffee Powder Factory SDN BHD manufacturing many kinds of coffee powder and coffee products. This company was established in 1966 by Goh Tong Tor, the factory has been manufacturing coffee more than 40 years.



















 jom tengok apa yang ade dalam kilang kopi nie . wiwiwiwi

 


 

 

Kopi Cap Televisyen amat terkenal dalam keluarga Diraja Johor . Menjadi suatu kemestian serbuk kopi ini disediakan sebagai cenderahati kepada keluarga diraja ini setiap kali mereka berkunjung ke Daerah Kluang . Serbuk kopi berjenama Cap Televisyen ini boleh diperolehi di kedai yang menjualnya terus dari kilang, terletak di bangunan Johbase berhadapan Wisma Bunga di Jalan Lambak . http://www.mpkluang.gov.my/kopi-cap-televisyen

ika teman orang lain shopping kopi je . ika tak beli pon . tak minum kopi . satgi membazir pulak . korang boleh dapatkan kopi terus dari kilang nie dengan harga yang sangat berpatutan . so, bagi penggemar kopi, ape kata korang cuba pulak Kopi Cap Televisyen nie :)


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com