KFC @ Tesco Semenyih with SYadada BaDr

first time jumpa budak nie . dah lama kenal dan dah lupa macam mane boleh kenal dia . hahahaha ! kejamnya ika . serius memang lupa macam mana boleh kenal dia . wuwuwu . yang ika tahu, budak nie salah sorang kawan kepada blogger +Samprit Ungu .

kitorang kenal dan berhubung melalui fb, whatsapp, wechat dan yang seangkatan dengannya . pastu baru-baru nie ika jalan-jalan cuci mata kat Kajang . then, adik nie text ika cakap nak jumpa . so, plan punya plan even banyak je benda yang menghalang, akhirnya jumpa jugak si adik SYadada BaDr nie :)


itulah yang best bila dalam dunia blogging nie . kita dapat kenal ramai orang . dapat kawan baru . tak pernah kenal, tak pernah jumpa, akhirnya jadi kawan . best kan ? :) btw, adik nie ade buat bisnes sikit . nanti ika sharekan dengan korang next entry ye .
 
 
gua rase taff dlm gambar nie . hahahaha !

nikmat berkawan . heeee :)

till then,
xoxo


6 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com