Gomok Ipoh

holla ! hari nie nak share satu lagi tempat makan yang menarik untuk korang kunjungi . tempat makan nie baru je dibuka di Ipoh . sebenarnya ika taktahu pon pasal tempat makan nie . then, nampak kak +noorhaidaz eyda post gambar Gomok nie dalam wechat . ika tanye la benda nie memang betul-betul ade ke ? hahahaha . terus kak +noorhaidaz eyda ajak p makan kat kedai tu . seriously ika ingatkan dia main-main . hahahaha !

kak +noorhaidaz eyda whatsapp suruh cepat siap-siap sebab dia nak datang amik . gigih ika siap cepat-cepat walhal mase tu dah tarik selimut . kahkahkah ! malam tu pulak hujan lebat kemain tapi gagahkan jugak keluar p makan .

dah lama tak jadi food hunter sejak dah kehilangan . errr . so, kali nie jadilah food hunter untuk sekejap . heeee . kalau tak, habis semua kedai makan kat Ipoh nie ika try . hahahaha !


Alamat :
No 1, Jalan Leong Sin Nam,
30100 Ipoh, Perak
 
No Telefon :
013-348 2636

Facebook Page :
https://www.facebook.com/pages/Gomok-Ipoh/ 

Instagram :
 http://instagram.com/gomokipoh

meh la ika share sikit gambar malam tu . lalalalala . gambar ika je . kofkof . biasa lah . masuk tempat baru . kenalah amik gambar . lagi pulak sementara tunggu makanan yg di'order' tu sampai, amik je lah gambar kan :P

 
"sharing is caring but I want more"

 

 
 



meh la tengok ape yang kitorang order malam tu pulak . kalau korang baca menu Gomok Ipoh nie, korang akan jumpa macam-macam nama yang menarik . hahaha . contohnya, Gladiator . errrr . ika pon dah lupa nama penuhnya ape . ape yang ika ingat, makanan yang ika order tu nama Bolognaise Meatball .
 




 Gangnam Chicken
Moo Burger
Fish & Chips
Bolognaise Meatball

untuk korang yang suka sangat makan tu, jom lah ke Gomok nie . makan banyak-banyak sampai Gomok ! hahaha . semuanya nampak menyelerakan kan ? harus cuba ! :P

till then, xoxo


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com