Cosmoderm yang best !

bulan 8 yang lepas ika penah update blog mengenai Cosmoderm . so, kali nie ika nak share dengan korang testimoni ika sendiri selama setahun lebih dah pakai Cosmoderm nie . nak share la dengan korang kot la mane tahu kan korang pon nak try .


Cosmoderm nie ade banyak pilihan sebenarnya . korang boleh pilih ikut masalah kulit korang . macam ika, masalah utama ika adalah jerawat yang superbbbb degil . so, ika pilih Tea Tree Oil Series .


antara produk yang ika pakai, macam kat bawah nie . 

MYR15.90

 MYR19.90

 MYR18.90


MYR18.90

yang nie produk yang ika pakai setiap hari dan ikut step tu . hahaha . gigih kauuuu ikut step . sebab dah geram sangat dengan jerawat, hati kena kental la ikut segala bagai step tu dengan harapan kulit makin lama makin ok . Alhamdulillah, kulit ika pon dah makin ok . jerawat pon dah makin kurang berbanding dulu .


seriously sebelum ika try produk nie, jerawat mak haihhhh memang banyak la . kena tegur jerawat banyak tu perkara biasa dah bagi ika walaupon malu . kena tebalkan muka je lah kan dengar orang tegur . nak buat camne, memang salah diri sendiri . masa tu memang self confident nie takdak langsung . nak amik gambar pon haruslah pakai camera 360 tu . hahahaha ! sebab nak cover jerawat . sekarang nie, dah takyah nak pakai camera tu :P


nampak tak gambar sebelum tu jerawat tumbuh bagai cendawan selepas hujan . ewahhhh . gambar selepas tu memang tak filter pon . kahkahkah ! first time rase confident amik gambar takyah filter . walaupon tak se'flawless' orang lain, tapi dah syukur sangat dah sebab jerawat makin lama makin hilang . orang sekeliling pon dah ramai yang tegur cakap jerawat dah makin hilang . yeayyy ! thank you Cosmoderm . muah ciked :P

selain daripada produk Cosmoderm yang kat atas tu, ika ade jugak guna produk dia yang lain . macam kat bawah nie :)


MYR32.90


MYR38.90

 MYR11.90

MYR16.90

dah macam promoter pulak . heeeee . ika share dengan korang sebab ika dah cuba sendiri dan dah rase perubahannya . mane tahu kan korang ade masalah yang sama dengan ika . Inshaallah . cubalah dulu produk nie, mana lah tahu ade perubahan . ika masa mula-mula nak cuba pon takut sebab takut jadi makin banyak jerawat nie . tak semua produk sesuai dengan kulit ika . masa tu tawakkal sahaja lah . Alhamdulillah, dipermudahkan . lastly, jumpa jugak produk yang sesuai untuk kulit muka ika :)

till then,
xoxo

4 comments:

  1. Sesuai bagi mereka yang mencari produk2x yang berkesan pada muka. :D

    Jom baca ni -> Sampai bila nak menipu?

    ReplyDelete
  2. wahhhh..nampak berkesan sungguh la..patutlah akak tgk tikah nya kulit cantik je kt gambar2 fb.. :)

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com