Cheese Lasagna by SYadada BaDr

here we go ! last update untuk bulan Oktober . heeeee . so, kali nie ika nak promote kat korang pasal Cheese Lasagna . baru-baru nie ika ade jumpa adik Syadada Badr nie . dapatlah ika dengan kawan ika merasa Cheese Lasagna homemade by adik nie haaa . 




kalau pegi Secret Recipe, ika biasanya akan order Lasagne . kali nie dapat try yang homemade . seriously memang sedappp sangat ! cukup rasa . semua rase pon ade . hehehehe ! tak cepat muak la makan lasagna nie . makan time panas lagi perghhhh rasa lasagna nie . so, kalau korang nak order jugak, boleh ke fb adik nie . Inshaallah korang akan berpuas hati dengan servis dari adik nie .


selain daripada lasagna yang ohsem tu, adik nie ade buat jugak biskut, kek dan banyak lagi la . kalau korang nak order untuk event ke atau ape-ape je lah kan, boleh la directly ke fb adik nie . 






nampak sangat menggiurkan, kan ? so, ape lagi . cepatlah order ! heeeeee . banyak lagi biskut dan kek yang adik tu buat sebenarnya . tapi ika share yang nie je lah dulu . nak tahu sedap ke tak, kenalah order :P
 
till then,
xoxo


4 comments:

  1. Asslmkm.. Sedapnya lasagna.. Tp xleh mkn bnyk kn.. Sedapnya tgk cookies yng lain tu.. :)

    ReplyDelete
  2. salam kenal..comel ur blog..jemput singgah my blog

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com