Burger :D

baru-baru nie ika balik kampung . singgahla beli burger kat stall burger abg ika nie haaa . disebabkan dah berbulan-bulan lamanya tak makan burger yang jual kt stall nie, kempunan la pulak kan . kalau beli burger kat stall, mesti order burger ayam special . dats favourite ! hehehe


bila dah beli burger kat stall abang sendiri, mulalah buat perangai kan . dok goreng sendiri daging burger tu . hahahha . excited kot sebab lain macam rase nye bila dok goreng daging burger kat stall berbanding goreng kat rumah sendiri . tengok orang dok order burger . sangatlah lain rasanya . 

bila upload gambar nie kt fb, ramai pulak yang dok order burger . hahaha ! seronok sebenarnya berniaga nie kalau ada minat . tapi macam ika nie kurang sikit bab-bab berniaga . ika pon taktahu nape . takde self-confident kot bila berdepan dengan customers . kikiki .

beberapa hari lepas ade lah sorang kawan ika msj ika . dia ingatkan ika dah tak keje kat Ipoh . dia ingat dah bukak bisnes jual burger . hehehe . penangan tengok gambar itu lah . hahahaha ! terus dia whatsapp tanye betul ke ika dh jual burger sekarang . bla bla bla . . 

ika tak pandai jual burger, ika pandai makan burger je . hahahaha !

till then,
xoxo
 

2 comments:

  1. HAHA, betul bisnes memang best but we have the same problem, kurang konfiden. bisnes online jee mampu :D

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com