Bonding Time

baru-baru nie ika ade la balik kampung untuk sambut Hari Raya AidilAdha . tapi kali nie takmau cerita pasal raya . nak cerita tentang bonding time with family . sebab dah lama tak balik . last balik Hari Raya Puasa yang lepas . hahaha . sibukkk sangat kot nak boleh balik dengan tenang . 

nak balik kampung mesti kena amik cuti panjang . kalau tak, tak merasa la kenikmatan balik kampung . balik sana pon satu hari dah kira hari perjalanan . kalau balik time weekend, tak merasa langsung la kenikmatan tu kalau balik sehari je :'(

so, balik haritu dapatlah cuti dalam 5 hari . yeay ! hehehe . dalam masa 5 hari tu, ika ngan kakak mulalah ke sana ke mari . kitorang keje dok berjalan je walaupon tahu kedai banyak yang tak bukak disebabkan orang beraya . hehe

then, kakak tanye ika nak pegi jalan ke mana lagi . ika cakap la nak pegi Pantai Cahaya Bulan sebab dah lama sangat tak ke sana . bila dah sampai sana, mak haihhh banyak sangat yang dah berubahnya . hehehehe






lepas dah dok amik angin kat pantai tu, kitorang pegi pulak ke Taman Perbandaran Tengku Anis . kat sana kitorang bawak anak saudara nie haaa main playground kat sana . sampai je sana memang ramai sangat lah orang . biasalah time cuti sekolah .





budak-budak nie bila dah nampak playground, mulalah jadi hyper active . perghhh . mata nie memang kena selalu dok tengok je lah diorang kan . satgi hilang entah ke mana . dengan ramai orang kat tempat tu, memang kena selalu tengok la .

nie bila dah balik Ipoh, mulalah rindu diorang nie :'( nak balik pon lama lagi lah . wuwuwuwu

till then, bye .









4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com