Wall of Art, Ipoh Parade

weekend yang lepas dan lepas, ika kuar jalan-jalan dengan kawan ika . disebabkan kitorang takde hala tuju, kitorang pon pegilah pusing-pusing dalam Ipoh Parade . Ipoh Parade pulak dah banyak yang berubah termasuklah tempat nak park motor . hahahaha ! dulu kitorang datang, lain tempat nak masuk parking . haritu pegi, terus blur . terpaksa la tanye pakgad .

sambil jalan-jalan dalam Ipoh Parade tu, terjumpa la wall yang penuh dengan gambar . cun ! so, kawan ika terus la eksaited bebeno nak ambik gambar . ehhh :P disebabkan gambar ika takde, ika tempek gambar kawan ika nie haaa .







so, korang yang ade kat Ipoh tu, boleh la jalan-jalan ke Ipoh Parade . selfie seketul dua kat wall nie . memang menarik . sebab ika suka lighting dia . hehehe . wall nie kat tingkat atas sekali kalau ika tak silap . nanti korang pusing je lah dalam Ipoh Parade tu :P


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com