Taman D.R Seenivasagam, Ipoh

nak share dengan korang satu lagi tempat menarik yang korang boleh pegi bila datang ke Ipoh, Perak . lepas dah balik dari Gunung Lang, jom la kita ke Taman D.R Seenivasagam . sementara nak tunggu bas kawan ika tu, so kitorang lepak la dulu kat taman nie .

jom tengok gambar sekitar taman :)





kalau korang nak tahu, dalam Taman D.R Seenivasagam nie jugak ade Taman Jepun . dah macam taman dalam taman . hahahaha . sebelum nie ika penah update entry tentang Taman Jepun tu . korang boleh baca kat sini : http://www.nooratikahramli.com/2014/03/taman-jepun-ipoh-perak.html .

sebenarnya nie first time ika dok kat taman nie . sebelum nie ika dok kat Taman Jepun tu je . itupon singgah kejap je . kitorang biasanya akan dok jalan-jalan kat Kinta River Front kat sebelah taman nie . hehehehe . sebab nye nak naik basikal . hahahahaha ! tapi haritu pegi kempunan nak naik basikal tapi takde rezeki . orang ramai bebeno :P

kalau korang rasa nak santai-santai dengan keluarga, boleh la datang ke Taman D.R Seenivasagam nie . waze je lah tempatnya kat mana . hahahah ! kejam nye ika . yang penting dalam Ipoh . kihkihkih . jangan risau, kat sini macam-macam hadooo . taman permainan pon ada . gerai-gerai pon ada . semua pon adalah :)

till then, daaaaaa ^^

 

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com