Majlis Perpisahan Yg Bhg Dato Ketua Pengarah JAKOA Malaysia

Isnin yang lepas, kitorang di Jabatan Kemajuan Orang Asli Negeri Perak dan Kedah adakan majlis perpisahan untuk Ketua Pengarah kitorang yang telah pun dinaikkan pangkat ke JUSA B dan akan berkhidmat di Kementerian Wilayah Persekutuan .

majlis nie diadakan di Pusat Transit Kesihatan JAKOA di Sungai Siput . so, meh la tengok gambar persiapan majlis . credit gambar untuk abg syed :P





dan majlis bermula . . dengan ucapan Pengarah JAKOA Negeri Perak dan Kedah . then, ucapan dan amanat terakhir dari Ketua Pengarah kami . lepas tu, makannnnnnn ! hahahahaha
 


sebelum Ketua Pengarah berangkat pulang, haruslah bergambar kenang-kenangan . cuba korang cari ika . kalau nampak, memang tajam betol la penglihatan korang . hahahahaha . good luck ! :P
 



Ketua Pengarah bersalam-salaman dengan semua pegawai . btw, abaikan je lah flower girl yang entah pape tu . ehhh . macam mane entah buat keje sampai p jatuhkan bunga . hahahaha . nasib la tak kena marah . buat keje dalam bidang terjun :P
 



last but not least . . .
 

gambar ika dengan Ketua Pengarah . hahahaha ! nak jugak tuuu p menyempit nak bergambar :P . pape pon nak ucap terima kasih atas ingatan 'Assalamualaikum' bila nak start meeting . hehehehe . sampai skrg pon ingat kat 'Assalamualaikum' . cuak punya pasal, 'Assalamualaikum' pon boleh lupa . terima kasih jugak untuk semua teguran yang membina . dan terima kasih untuk semua-semua lah .

selamat bertugas di tempat baru dan semoga maju jaya selalu

dan akhir sekali, ika nak mintak maaf sebab jatuhkan bunga haritu . hahahahahaha ! tak sengaja

yang ikhlas,
PukPuk


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com