BackCase Spigen Samsung Galaxy Note 2 | Azalyne Online Shop

nak promote satu lagi online shop untuk korang . kali nie ika nak promote Azalyne Shop . biasanya ika akan promote online shop yang ika penah berurus niaga dengan diorang la . yang ika penah beli barang dengan diorang . 

kali nie ika beli Back Case ataupon casing untuk fon ika . ika pakai Samsung Galaxy Note II . seingat dah setahun lebih ika pakai fon nie . jatuh tu dah berkali-kali la . tapi yang jatuh sampai retak tu baru sekali . itupon sebab kelam kabut cari kunci motor dalam bas otw p kl . hiks . masa tu pulak fon memang takde casing sebab casing ika baru je patah :'(

then, ternampaklah pulak Kak Azi nie dok post gambar memory card untuk fon . teruslah ika tanya sebab memory card fon ika dah lama k.o . hahahaha ! virus sajoooo . so, belilah satu memory card 16GB . yahooooo ! macam-macam boleh masuk . lalalala . then, ika tanya jugak la kan pasal casing fon . alang-alang tu boleh la ika beli terus .



Kak Azi suggestkan ika untuk pakai casing Spigen nie sebab ika nie agak lasak . hahaha . kesian fon nie dah bape kali jatuh . nak buat camne . owner dia ganas . hiks . backcase spigen nie dia tahan la untuk orang lasak cam ika . ika beli backcase nie kat Azalyne Online Shop .
 
 






macam-macam ade dijual kat Azalyne Shop nie . bukan setakat barang-barang untuk fon sahaja . seriously macam-macam ade . kalau korang nak tahu apa lagi yang Kak Azi nie jual, boleh la terjah Fb dan jugak IG dia . heeee . berbaloi-baloi ! :)

till then, happy shopping ye korang !


4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com