The Artwork

The Artwork . artwork orang lain . hasil tangan orang lain . bukan hasil titik peluh ika . hiks . ika just nak berkongsi dengan korang sahaja . nie hasil keje kawan ika . ika sebenarnya taktahu pon dia pandai buat benda nie . selalu la tengok dia upload dalam fb dia tapi tak penah tengok depan-depan .


so, raya aritu sempat lah ika ke rumah dia . kebetulan rumah dia agak dekat la jugak dengan rumah ika . singgahlah kejap . then, dia pon tunjukkan la hasil keje dia nie . ape yang ika perasan, banyak la jugak benda-benda nie kat rumah dia . so, memang dia buat la kan benda nie . 

bila ika tanye bila masa dia buat benda nie sebab setahu ika ade ade buat bisnes lain . then, dia cerita la kan kat ika nie yang nak siap benda nie pon memang makan masa yang lama . nak buat, kena ade minat . bila kita minat, kita akan enjoy je buat benda nie . bagi orang yang tak minat, diorang akan anggap benda nie leceh .

mana tak lecehnya . ika yang tengok nie pon tak sanggup nak buat . hahahahaha ! punyalah halusssss je benda nye . haih . ika kalau nak kena main dengan benda halus, kecik, secoet je nie, memang tak la . belum cuba, dah menyerah kalah . hahaha . sesungguhnya ika bukan seorang yang sabar :P





pegi beraya, dapat la jugak ika kesempatan untuk tengok benda nie depan-depan . selama nie dok tengok dalam fb je . heeeee . yang nie paling latest dia buat . siap ade lampu liplap lagi . rumah nak raya katanya . hahahaha !

 

gambar kat bawah nie pulak, dia punya isi dalam . kiranya nie lah ruang tamu rumah tu . ade la sofa, meja kopi, tv pon hadooo . yang paling ika suka, langsir ! ehh :P

 

pape pon, ini bukan untuk dijual . untuk dilihat sahaja . lalalala . kadang, seronok jugak ye tengok hasil seni orang . orang takde seni memang camni . tengok orang buat je . sendiri buat ? jadi ape lah nanti :P

till then, daaaaaa :)

 

12 comments:

  1. cantiknya.. ni perlu kesabaran yg tinggi nii..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btol tu . kalau tak sabar, hancurlah nanti .

      Delete
  2. wow..
    shark pn terpegun tgk nie.
    siap dalam rumah pn ada deco.
    mmg kreatif nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la pasal . suka sangat tgk keje dia . hehehe

      Delete
  3. cantiknya! saya teringin sangat nk buat rumah mcmtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringin jugak tp ika bukan seorang yg penyabar . hehehe

      Delete
  4. pehhhh,cantik sangat ni. hahaha =D

    ReplyDelete
  5. wau cantiknya,bila ad org tkberseni biasanya mst dorg kn ckp eh kau tu buang masa la,membzir la apa da bla...bla,tpi klu org berseni cm saya ni anggp dia ni sgt kreatif mcm bt pelan bangunan je

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulaaa . best nye kalau berseni camtu T_T

      Delete
  6. iman pnh tgk kwn time blja dulu dsgn taman tok last sem projek.nama pon budak design so meme mantop la.ketelitian yang perlu

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kan tgk org berseni buat keje . heee

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com