Sate Kajang Hj Samuri

entry kali nie nak share dengan korang tempat makan yang best kat Kajang . untuk kali pertamanya ika jejakkan kaki ke Kajang . hewwww . so, kawan ika bawak ika pegi makan sate . for sure lah kat Kajang tu femes dengan sate . kitorang pegi makan sate kat kedai Sate Kajang Hj Samuri .


first time ika sampai kat kedai nie, impression ika ialah, cantiknyaaaa kedai nie . hahahaha ! dia punya kedai klasik . siap ade vespa bagai . parking pon luas . dan paling penting, tempat duduk dia sangatlah banyak . korang boleh tahan nak pilih nak duduk kat mana . banyak sangat pilihan :)


alang-alang dah sampai kat kedai sate, haruslah makan sate . so, kitorang order sate ayam 30 cucuk . yes ! 30 cucuk untuk 2 orang makan . hahahahaha ! makan la sampai terbongkang kat situ .




seriously sate dia memang sedap sebab sate dia gemok-gemok . hahahaha . ika memang suka bab isi ayam nie . wuwuwuw . dan ABC dia pon sangatlah besttt . makan sekali, nak lagi . itupon dok main berebut dengan kawan ika . hahahahhaa . itulah, order satu sangat . lain kali kena order asing :P

so, korang boleh la try makan sate kat Sate Kajang Hj Samuri nie . sedappppp sangat ! ^^

 

6 comments:

  1. akak dah lama tak makan sate samuri..skrg ni mkn satay willy or sate dkt kedai area kawsan umah..sedap..

    ReplyDelete
    Replies
    1. penah jugak dgr yg sate samuri tu . nnt ika nak try la jugak :)

      Delete
  2. Ika buat apa kat Kajang yunk? Kalau tau leh jumpa.. =)
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje je kak . jalan-jalan . hehehe . sambil jumpa kawan jap :)

      Delete
  3. Xpenah pun mkn sate kajang hj.samsuri.

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com