Raya ! Raya ! Raya !

entry dah basi lagi . hahahaha . orang lain dah habis beraya . ika baru nak post entry raya . kikiki . nak buat camne . sibuk yang amat sangat . rase dah malas nak jadi blogger nie sebenarnya . tapi bila fikir banyak sangat kenangan manisnya, gagahkan jugaklah taip entry untuk dibaca anak cucu nanti . ehhh
 


raya tahun nie ika rasa lain macam sikit . sebab ? sebab untuk pertama kalinya ika takde baju raya . hahahahha . tipu la tak fikir nak beli baju raya . kan ? memang ade niat nak beli baju raya tu . tapi bila dah dok fikir je tapi tak beli-beli pon . last-last jadilah macam tu . terus takde baju raya . hiks .




nie gambar family kakak ika time raya haritu . tahun lepas kakak ika keje . tahun nie, Alhamdulillah, berkesempatan untuk sambut raya sama-sama . tapi sayangnya tahun nie kak long ika tak balik kampung . abg long ika pon tak balik . wuwuwuwu . adik ika pon beraya dengan family mertua dia raya pertama haritu .

so, tinggallah ika, abang-abang yang tak kahwin lagi, family kak ngah dan jugak family abg ika yang no 2 . nasib baik la ade jugak meriahnya bila tengok anak-anak buah ika yang makin lama, makin ramai . meriah dengan karenah diorang . nie je gambar yang ika ade untuk raya haritu sebelum konvoi untuk beraya di Pasir Puteh :)



rumah ika memang tak meriah time raya . seriously . sebab kitorang jarang ade kat rumah time raya . hahahaha . kitorang banyak keluar pegi ke rumah saudara mara . memang kalau raya first, takde sape kat rumah . dah menjadi kebiasaan bagi kitorang nie .







itu sahajalah cerita raya ika untuk tahun 2014 yang sangatlah tak meriah . hahahaha . harap tahun depan raya ika meriah la dengan kehadiran suami . ehhh :P


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com