Girls Day Out

last two weeks, ika ke Kuala Lumpur . cadangnya nak balik rumah makcik kat KL tu . tapi bila dah sampai KL, lain pulak jadinya . hahahaha . last-last ika pegi lepak rumah kawan baik ika . so, plannya malam tu kuar pegi cari makan je lah sambil teman kawan ika berbuka puasa . then, kitorang jalan-jalan la kat Mid Valley . singgah la berbuka jap kat Secret Recipe :)


lepas dah makan tu, kitorang cadang nak pusing-pusing je lah dalam Mid Valley tu . tapi disebabkan masa tu awal lagi, kitorang pon pegilah cari tiket wayang . hewwww . lastlast kitorang tengok movie citer Teenage Mutant Ninja Turtles . hahahaha

 

yang nie nanti ika review next entry lah ye . heeee . wayang tu habis dah tengah malam . so, for sure lah semua kedai dalam Mid Valley tu dah tutup . kitorang nie pulak tak jumpa cari jalan keluar . hahahahaha . pusing punya pusing dalam tu, lastlast kitorang siap dok amik gambar bagai sebab kan dah takde orang . orang tak ramai, ade la can nak amik gambar . hiksss

otw nak ke pintu keluar tu, jumpa pulak booth untuk Remembering MH17 . so, kitorang luangkan sedikit masa untuk tulis kat kad tu :')







nasib la jumpa jgak jalan keluar . hahaha . kalau tak, naya lah kitorang . itupon dok ikut orang jugak :P

 

4 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com