Cosmoderm

ika nak share dengan korang salah satu produk yang ika pakai . ika start pakai produk Cosmoderm nie sejak bulan Julai tahun lepas . so, nie dah kira setahun la ika pakai produk nie . Alhamdulillah, setakat nie ok lagi lah dengan kulit ika .





sebelum nie ika pakai produk lain tapi disebabkan produk yang tu tak sesuai dengan ika sampai naik jerawat besar-besar, ika pon takut tengok . hahaha . masa tu pon memang sakit sangat muka nie bila kena air . pedih semacam . so, kakak ika syorkan ika untuk try Cosmoderm nie .

ika try pakai yang pencuci muka Tea Tree Oil tu dulu mula-mula . lepas beberapa bulan ika pakai, memang jerawat makin kurang . seriously . jerawat yang tumbuh pedih-pedih tu semua makin lama, makin hilang . bila ika dah yakin memang produk nie sesuai dengan ika, barulah ika proceed dengan produk-produk yang seangkatan dengannya . heeeee

tapi yang menjadikan masalah untuk ika ialah nak dapatkan barang nie by hand . ika tak jumpa lagi kat mana ade jual barang Cosmoderm nie kat Ipoh . sebab itulah ika beli barang nie secara online . tapi tersangatlah puas hati sebab ika boleh buat banyak pilihan dan ika dapat tahu banyak lagi sebenarnya produk Cosmoderm nie .

 thank you Cosmoderm ! :D
 

4 comments:

  1. Assalammualaikum... ika,

    moga produk nie sesuai dengan ika k...

    mselim3

    pls: produk nie dah terkenal kan...

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com