Alhamdulillah ! SAH :D

Alhamdulillah ! Alhamdulillah untuk apa ? Alhamdulillah sebab dah lulus exam pengesahan jawatan . hehehehe . 2 kali ika try . Alhamdulillah, lulus jugak . penat dah nak g exam kat Putrajaya tu . hahahahha . tiap kali nak exam, tiap kali tu la cuak . cuak sebab takut tak lulus . 
 


exam yang first time haritu, pegi time demam . memang tak baca pape pon . pasrah je masuk exam . bulat-bulat je yang mana berkenan sebab nak jawab apanya, dah memang tak baca pape . hahahaha . dah sah-sah failed . so, untuk yang kali keduanya, haruslah bersemangat sikit . masa tu satu je ika mintak . mintak jangan la demam lagi time exam tu . tak larat dah nak amik exam lagi . sebab kalau boleh nak lulus je time tu .

Alhamdulillah, masuk dewan exam dengan hati yang pasrah . jawab je sampai habis . lulus ke tidak, belakang kira . sekurang-kurangnya ika dah berusaha . disebabkan dewan exam tu sejuk lain macam, maybe sebab cuak, ika keluar awal la jugak . tak tahan hoii sejuk-sejuk camtu . nak keluar awal tu fikir patplohblas kali . hahahhaha ! . fikir masa tu takut tak lulus .

Alhamdulillah, lulus jugak. yeayyy ! dah sah jawatan :P


16 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com