Aiskrim dan Strawberi

hari nie kita akan bercerita mengenai aiskrim . aiskrim yang sangat sedap . sesungguhnya aiskrim itu sangat sedap sekali . ehhh . merepek ape nie pukpuk hoiii .



just nak share dengan korang, sebelum nie ika kalau makan aiskrim, mesti makan aiskrim tu je semata-mata . kalau beli satu bekas besar tu, 2 hari pon dah habis . betapa nikmatnya makan aiskrim tu . hahahaha .

so, ade satu ketikanya, ika balik dari Cameron Highlands, tengoklah dalam peti ais tu betapa banyaknya strawberi yang belum dijamah oleh ika . kang kalau tak makan, membazir pulak strawberi tu . kebetulan pulak masa tu, dalam peti ais tu ade aiskrim . perghhh ! tibe-tibe dapat idea untuk potong strawberi tu dan campur dalam aiskrim . 

seriously memang sedappp hoi ! lepas kejadian tu, kalau beli aiskrim, mesti beli strawberi jugak . sekarang nie kan dah senang nak dapat buah strawberi tu . kat pasaraya pon ade jual . taktahu pulak ika bila dah campur aiskrim dan strawberi tu, jadi makin sedap . hahahhaha :P

lepas nie, ika nak try buah lain pulak . yang dah ade dalam kepala nie, nak try dengan buah pisang dan jugak kiwi . hehehe . harapnya sedap jugaklah ye . korang pon kena try nie . good luck ! ^^

2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com