a day with Bff :)

cerita dah basi . tapi nak post jugak entry nie . hahahaha . kekangan masa yang kian meruncing saban hari . ehhh . tapi gagahkan jugak untuk taip entry nie . nie entry ika iftar dengan Bff ika bulan puasa yang lepas . 

Alhamdulillah berkesempatan jugak untuk berbuka puasa dengan Bff ika bulan puasa yang lepas walaupun tak cukup korum . sorang lagi kena kerja . so, kami berbuka bertiga lah haritu . 



sebenarnya kitorang taktahu nak berbuka kat mana haritu . so, last-last decide kitorang berbuka kat Kenny Rogers Roasters dekat KL Sentral . Alhamdulillah . kenyang la jugak sampai terbongkang kat situ . hahahaha . nampak je makanan nya macam sikit tapi sekali dah makan tu haaaa . memang kenyang la hoi . jomlah tengok makanan minuman kitorang haritu . heeee









sambil berbuka, sambil celebrate birthday ika . just a treat for a birthday girl . biasalah . first time birthday dalam bulan puasa . hahaha . so, takde lah meriah sangat nak sambut birthday bagai . just berbuka bersama pon dah cukup :)
lepas dh berbuka tu, kitorang pegi KLCC pulak . tengok air joget . hahahaha . teruja habaq hang . cantik sangat air joget ikut lagu . seronok tengok . pape pon, seronok sangat dapat berbuka puasa dengan Bff . bukan senang nak berkumpul sama-sama bila masing-masing dah keje . 


6 comments:

  1. hai ika..dah lama dah akak xboleh komen kat blog ika ni...tak tau kenapa.. hari ni try2 dah boleh dah...

    Seronok mkn2 dgn kawan2..akak suka kenny rogers

    ReplyDelete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com