Monopod Pro & Bluetooth Shutter by Solero's Studios | PROMOTE

baru-baru nie ika ade beli monopod pro dan jugak bluetooth shutter kat Instagram . sebenarnya ika suka beli barang online . ika pon tak pasti kenape . mungkin sebab ika malas nak berjalan dah sekarang . hahahaha . bukak Instagram tu, bersepah orang jual barang online . tinggal nak pilih dan bayar je . tapi still kena pilih yang boleh dipercayai la .

so, ika beli monopod pro dan bluetooth shutter tu kat Instagram Solero's Studios . ig shop nie ade jual banyak gadget .


http://instagram.com/solerosstudios


meh la ika share sikit ape itu monopod pro Yunteng . monopod pro yang nie lebih berkualiti dan lebih kukuh . dan monopod nie jugak sebenarnya kuat tapi still tak berat sangat . korang boleh guna benda nie untuk pukul orang kalau ade yang kacau korang . hahahaha !



lagi satu, monopod Yunteng nie sebenarnya sangatlah panjang dari 42cm sehingga 123cm . dia ada 3 klip pelaras untuk korang pilih nak panjang mana . lepas tu just ketatkan saje klip pelaras tu untuk lock batang tu daripada bergerak .





monopod Yunteng nie jugak lagik kukuh . tahan untuk camera ataupon hp yang berat . jadi, kalau korang nak pakai untuk camera yang berat, amatlah disyorkan gunakan monopod Yunteng nie .



itu saje lah yang ika nak share . boleh selfie sakan la raya nanti dengan ada nya monopod . hehehe . gambar tu semua amik kat google kecuali yang dua kat atas sekali tu :)) kalau korang nak tahu banyak lagi pasal monopod Yunteng nie, korang boleh google . banyak info korang boleh jumpa nanti .


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com