Maxi Dress by EZN Online Shop | PROMOTE

kali nie ika nak share satu lagi online shop untuk korang . maklum lah ika memang suka beli barang online . heeee . so, ika nak share kat mana ika beli dress untuk Majlis Jasamu Dikenang baru-baru nie . 

ika nie suka tengok instagram . biasanye kalau ika nak cari barang ape pon memang ika akan cari kat instagram . taip je lah hashtag barang ape yang nak tu . confirm, banyak la pilihan nanti . betapa ramainya orang yang jual barang secara online . hihihihi . 

so, cari punya cari . tanye punya tanye, ramai yang dah cakap baju yang ika nak tu dah sold out . hokeyyyy . sold out . tapi disebabkan ika nak jugakkk baju tu, tak putus asa cari sampai dapat . hahahaha . so, jumpa la instagram EZN Online Shop nie .



bajunya simple je . tapi sekali tengok dah berkenan . hahaha . lagipon murah saja . ade yang ika tanye tu sampai 90++ kot dia jual . sebab tu kite kena banyakkan survey . ewahhh . barulah rasa berbaloi . 


kalau korang nak tengok ape lagi yang EZN Online Shop nie jual, boleh la ke fb page diorang ataupon follow saje diorang kat Instagram . Inshaallah owner nye akan reply as soon as possible ! lagipon owner nye sangatlah friendly :)


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com