Flower Headband by Attrahera | PROMOTE

sebelum nie ika dah promote dress . so, kali nie nak promote flower headband pulak yang ika pakai masa majlis jasamu dikenang . flower headband nie saje je ika nak pakai . sebab bila dah selalu tengok orang pakai, teringin jugak nak pakai . lalalala . 

so, bagi memenuhi kehendak hati, maka berusahalah ika cari pembuat flower headband nie kat Instagram . sesungguhnya usaha itu sangatlah berbaloi . hahahahaha ! akhirnya jumpa jugak orang yang sanggup buatkan untuk ika . dah la ika nak cepat . haihhh . macam-macam hal ika sorang nie :P

flower headband nie ika beli kat Instagram Attrahera . seriously owner dia sangatlah friendly . sungguh ! tak tipu . hehehe . rasa macam dah lama kawan dengan dia . ehhh



ika pilih yang simple sahaja . sebab majlis haritu bukanlah majlis yang grand bagi ika sebab majlis untuk pesara-pesara . so, simple is just nice . kalau majlis yang grand bagai tu, boleh la order lagi lain kali . heeee



mula tu malu jugak nak pakai flower headband nie . ye laa . ika sorang je kot yang pakai camtu . hahahahaha . tapi bila dah pakai, rasa seronok . sebab ? sebab kita takkan perasan pon sebenarnya ade benda kat kepala kita tu . just enjoy the event . buat macam biasa sudah . heeee . yang penting, ikut tema majlis . hahahaha !

till then, enjoy shopping ye korang ! :P


2 comments:

  1. wah. Hee sungguh seronok shopping.

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok bila barang yang kita nak tu memuaskan hati :))

      Delete

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com