Bengkel Pengurusan Kewangan, Pulau Langkawi

sebenarnya bengkel nie dah hampir sebulan yang lepas ika pegi . hahahaha . tapi baru ade kesempatan untuk ika update . maaf lah ye . tapi kira ok la sebab ade jugak perasaan nak update . hiks . 

ika terlibat dengan bengkel pengurusan kewangan nie yang diadakan di Pulau Langkawi, Kedah . untuk pengetahuan korang, itu adalah kali kedua ika ke Pulau Langkawi . first time ika pegi tahun 2000 lepas hantar abg long masuk Uitm Arau . so, lepas 14 tahun baru ika ade kesempatan ke Pulau Langkawi . hahahaha .

sebelum naik feri ke Pulau Langkawi, kitorang singgah makan kejap kat restoren dekat Jeti Kuala Perlis tu . ika memang suka sangat makan laksa . sukaaaa sangat hoi ! . hahaha . bila dah nampak laksa kat kedai tu, terus order . seriously nak bagitahu memang sedapppp sangat laksa kat kedai tu tapi malangnya ika lupa nama kedai tu . huhuhu


lepas dah kenyang perut suka hati tu, kitorang tunggu untuk gerak ke Pulau Langkawi . pengalaman naik feri kali nie luar biasa sikit sebab ika rasa sampai nak termuntah, pening semua ada . ika tak pasti la kenapa . ika naik feri pegi Pangkor, okey je . tapi naik feri kali nie macam-macam rasa ika rasa . ehhh


kalau tak silap ika dalam pukul 3ptg camtu la kot ika sampai kat Langkawi tu . then, kitorang terus gerak ke Institut Pengurusan Peladang . bengkel yang ika kena hadiri tu nanti buat kat sana jugak . so, tido pon haruslah kat sana . hehehehe

sampai je jeti Langkawi tu, haruslah amik gambar pemandangannya yang Subhanallah cantik sangatttt :)



dan disebabkan ramai lagi yang tak sampai, kitorang pon pegilah jalan-jalan sekitar Langkawi tu . jalan-jalan habiskan duit . dah la masa tu belum gaji lagi . hahahhaa . fikir banyak kali kot nak beli barang . 


pape pon betapa banyak yang berubah selepas 14 tahun . 14 tahun lepas pegi Langkawi, masa tu umur 10 tahun . sekarang dah 24 tahun baru kembali jejak kaki ke Langkawi . heeeee :)


2 comments:

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com