almost one month

Assalamualaikum ! heeee . i'm back . after almost one month didnt right anything here . blerghhh . dh kenapa tibe2 nak speaking bagai . grammar pon berterabur . hahahaha . sebenarnya ika ade je . cuma seriously sangat lah sibuk . sungguh . tak tipu .


sejak dah bertukar unit start bulan 3 kalau ika tak silap, ika dah mula sibuk . tengok la entry bulan 3, 4 , 5 dan 6 yang kadang ada kadang takde . bulan 7 ? nie haa entry pertama untuk bulan 7 . sadis kan ? tak penah lagi sepanjang 4 tahun berblogging nie, ika miss untuk tulis entry :'(

but still nak terima kasih banyak2 kat korang yang tak hentihenti masuk blog ika nie . setiap hari ade je yang singgah walaupon takde entry baru . wuwuwuwu . kalau lah boleh buat cam dulu . tiap-tiap hari ada entry . tiap-tiap hari bukak blog . tiap-tiap hari pegi baca entry blogger lain . alaaaa . rinduu nye .

Inshaallah ada masa nanti ika update lagik :)

No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com