Zoo Taiping & Night Safari, Taiping, Perak

next destination ialah Zoo Taiping, Perak . memandangkan bawak 2 orang budak kecik yang super hyper active tu, so, kitorang singgahlah ke Zoo Taiping . seriously memang ramai btol orang time tu . biasalah kalau dah pegi time cuti sekolah . bila dah masuk dalam tu, kenalah beratur untuk naik train . kemain lama nak tunggu . ramaiiiiii .


bila dah naik train tu, memang susah la nak amik gambar bagai kan . faham je lah . train tu takkan berhenti lama kat satu-satu tempat tu . kadang tu tak berhenti pon . hahahaha ! so, kalau korang nak amik gambar segala bagai kat situ, ika syorkan korang jalan kaki saje lah . hiksss




bila dah habis pusing satu zoo tu dengan train, kitorang jalan kaki pulak tapi takde la pusing satu zoo tu sekali lagi . just lepak-lepak kat kawasan tu je . tengok je la binatang kat situ . paling ika suka tengok for sure la gajah . hahahahaha ! tapi haritu yang lebih menarik perhatian ika nie ialah zirafah . hewhew  



     


Zoo Taiping nie seriously sangat best sebab segala bagai jenis binatang ade kat sini . dari yang korang dah biasa tengok sampailah kepada yang korang tak pernah tengok . hehehe



     



dah banyak kali sebenarnya ika ke Zoo Taiping nie . hahahaha . pegi banyak kalo pon tak bosan . tiap kali pegi, tiap kali tu la rase teruja nak tengok binatang kat sana tu . best woooo .


No comments:

Post a Comment

Don’t find love, let love find you. That’s why it’s called falling in love, because you don’t force yourself to fall, you just fall. :)

Copyright © Noor Atikah Ramli Designed by azhafizah.com